Nationale Postcode Loterij

In 2016 mocht Natuur & Milieu weer een jaarlijkse bijdrage van € 1,8 miljoen ontvangen van de Nationale Postcode Loterij. Wij bedanken de Postcode Loterij en al haar deelnemers voor deze voortdurende steun aan onze werkzaamheden.

De Nationale Postcode Loterij levert al vele jaren een fantastische bijdrage aan het werk van veel goede doelen in Nederland. Maar liefst 50 procent van de opbrengst van de Postcode Loterij wordt verdeeld over 99 goede doelen die werkzaam zijn op het gebied van Mens en Natuur. Natuur & Milieu hoort al sinds 1996 bij de goede doelen die op een bijdrage mogen rekenen.

We ontvangen per jaar € 1,8 miljoen van de Postcode Loterij: een aanzienlijke bijdrage waarvoor wij zeer dankbaar zijn. In voorgaande jaren hebben wij ook extra steun mogen ontvangen voor specifieke projecten. Zoals voor voor Project A15, om samen met Milieudefensie te werken aan de eerste duurzame snelweg van Nederland en voor Nederland Proeft, waarmee wij Nederland kennis konden laten maken met vleesvervangers.

Met deze hulp van de Postcode Loterij kunnen wij samen werken aan een duurzame wereld. Meer over de Postcode Loterij en haar goede doelen vindt u op postcodeloterij.nl.

Een interview met Margriet Schreuders van de Postcode Loterij over onze samenwerking leest u hier.

  • sponsor
  • sponsor
  • sponsor